torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 3. luukku

Joululahjatoiveet
Tänäkin vuonna olen ollut niin kiltti että varmasti joulupukki tuo monta ihanaa lahjaa. ;) Toivoisin tämän tyylisiä lahjoja: kullanvärisiä koruja, merkkilaukku, vartalovoide, hiusnaamio, Pikeur Softshell talviratsastushousut ja Pikeurin ihana tuubihuivi. Uusi selätin koska vanha Iron Bodyn feikkiselätin pitää aika hirveää ääntä. Minulla ei ole yhtään pipoa, mutta voisin pitää tallilla esim. tuollaista Kingslandin pantaa ettei korvat jäädy. Lisäksi toivon sormikkaita tai lapasia joissa olisi vähän blingiä, olen yrittänyt etsiä sellaisia mutta mistään ei tunnu tänä vuonna löytyvän. Ainiin ja kameraan uusi muistikortti.


Mitä sinä toivot joululahjaksi? :)


2 kommenttia:

  1. Hei millanen toi selätin on? Tai siis onko siitä mitään hyötyä? :D sellaista nimittäin itsekin toivoisin mutta oon lukenu aika paljon huonoa palautetta, että ihan turha ois :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo on ihan kätevä kuntoiluväline. Olen nyt syksystä alkanut käyttämään sitä aktiivisemmin, etenkin iltaisin telkkaria katsellessa. :D Selkäni kipeytyy/menee aika helposti jumiin jos istun liikaa paikallani ja siihen selättimestä on ollut apua. Pitää tietysti keskittyä pitämään keskivartalo tiukkana, ei siitä varmaan muuten ole hyötyä.

      Poista