tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 15. luukku

Tämän hetken suosikit kasvojen puhdistukseen

Ajattelin vinkata teille kaksi uutta kasvojen puhdistuksen suosikkiani. Tuotteet ovat bareMinerals Purifying Facial Cleanser ja Patyka Witch Hazel Water Toning Lotion.
bareMineralsin Purifying Facial Cleanser on hellävarainen puhdistusemulsio. Olen jo jonkin aikaa käyttänyt ainoastaan geelimäisiä puhdistustuotteita, koska mielestäni ne puhdistavat meikin parhaiten. Päätin kuitenkin kokeillä välillä erilaista koostumusta, koska olin lukenut tämän puhdistavan meikin hyvin. Ja tuote tosiaan tekee mitä lupaa, poistaa meikkivoiteen paremmin kuin aiemmat geelimäiset puhdistustuotteeni. Ihosta tulee miellyttävän tuntuinen eikä tämä kuivata ihoa. Tuote ei sisällä parabeeneja, hajusteita tai keinotekoisia öljyjä. Plussaa siitä, että se sopii myös silmämeikin puhdistukseen. Tuotteen riittoisuudesta en osaa vielä sanoa, koska olen käyttänyt tätä vasta pari viikkoa, mutta ainakaan tätä ei tarvitse läträtä paljoa kerralla joten luulisi kestävän melko kauan. Pakkauskoko on 177ml ja hintaa paikasta riippuen noin 30 euroa.
Patyka Witch Hazel Water Toning Lotion on alkoholiton tasapainottava kasvovesi. Olen törmännyt kasvovesiin, joiden käytöstä ihoni alkaa kiristellä inhottavasti. Tämän tuotteen kohdalla ei ole käynyt niin. Tuote sisältää kolme aktiivista raaka-ainetta, jotka puhdistavat ja tasapainottavat ihoa: Taikapähkinävesi vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Piparminttu-uute raikastaa, antaa iholle happea sekä tasapainottaa liiallista talineritystä. Oligosakkaridit auttavat pitämään ihon oman suojaavan kalvon tasapainossa. Kasvoveden tuoksu ei ole ihan miedoimmasta päästä, mutta siihen tottui nopeasti. Pakkauskoko on 150ml ja hintaa noin 30 euroa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti