maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 14. luukku

Hiusten kasvatusta osa 5

Kääks miten pitkä aika siitä kun viimeksi kirjoittelin omasta hiusten kasvatusoperaatiosta! Nimittäin viimeksi toukokuussa olen päivittänyt tilannetta tänne. Edelliset osat osa 1, osa 2, osa 3 ja osa 4

Hiusten latvat on viimeksi tasoitettu helmikuussa ja viimeisin värjäys oli maaliskuussa 2014. Pidennykset eivät ole palanneet päähäni ja olinkin aika ihmeissäni kun en edes enää ole kaivannut niitä. Shampoona toimii edelleen Nioxin cleanser 3. Viimeisin hoitoaine, joka juuri loppui oli Lanza healing moisture kukui nut conditioner. Olin tuohon hoitoaineeseen ihan tyytyväinen, se kosteutti sopivasti hiuksiani. Näin tuosta hoitoaineesta kirjoitetaan:

"Tehokosteuttava ja silottava hoitoaine päivittäiseen käyttöön- ihanteellinen myös kiharille hiuksille. Väriä suojaava koostumus. Luonnollinen Kukui-pähkinän uute antaa intensiivisen kosteuden ja upean kiillon. Kevytrakenteinen koostumus sitoo kosteuden hiuksia latistamatta, pH 5.4".Hiusnaamiona olen nyt käyttänyt tuotetta Nioxin intensive treatment deep repair hair masque. 

"Nioxin Intensive Treatment Deep Repair hiusnaamio auttaa suojaamaan hiuksia vahvistamalla niiden vastustuskykyä vaurioita vastaan, mikä vähentää hiusten katkeilua. Se auttaa korjaamaan hiuksia syvältä, hoitaa niitä ja tekee niistä pehmeät ja helposti käsiteltävät. Selvittää hiukset erittäin hyvin".


Kaipaan kuitenkin naamioltakin enemmän kosteutusta, joten tuo ei ollut ihan paras valinta. En huomannut eroa hoitoaineeseen verrattuna.

Silloin tällöin olen myös käyttänyt hiuksiini sävyä tuomaan KC Professional Color Maskia tai Biozell Professional Color Maskia. Molemmista olen käyttänyt sävyä chocolate, joka tuo omaan makuuni liikaa punaisuutta hiukseen. Seuraavaksi varmaan yritän sekoittaa kahta sävyä jos siten saisin vähän ruskeamman sävyn.

Lisäksi käytössäni on edelleen Redkenin All Soft Argan-6 Oil johon olen ollut oikein tyytyväinen. Huomenna haen postista Redkenin Diamond Oil Conditioner -hoitoaineen ja Redkenin All Soft Heavy Cream -tehonaamion. Odotan innolla että pääsen testaamaan noita, toivottavasti ovat toimivia.
 

Lopuksi vielä vertailukuvat hiuksistani, viimeisessä kuvassa käytetty Biozell Color Maskia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti