maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mikä Murad?

Murad tuotemerkkinä oli minulle täysin tuntematon, kunnes uuden silmänympärysvoiteen hankinta tuli ajankohtaiseksi. Vaatimukset silmänympärysvoiteelleni ovat vähintään suojakerroin 15 ja kosteuttava koostumus. Ennen yritin etsiä tuotteita, jotka poistaisivat tummat silmänaluset, mutta sen suhteen olen luovuttanut.

UCLA:n (Kalifornian yliopiston) professori Howard Murad on USA:n johtavia eksperttejä ihonhoidon saralla. Hän on farmaseutti, ihotautilääkäri ja hänellä on oma klinikka. 


"“The Sience of Cellular Water” on tieteellinen läpimurto, joka selittää ikääntymiseen johtavat syyt solutasolla. Kaikkien hänen tuotteidensa kehittely perustuu tähän tärkeään havaintoon. Nuoret solut ovat pyöreitä ja täynnä solunestettä. Ikääntyessämme solunestettä poistuu ja solut painuvat kasaan. Ihon pinnalla muutos näkyy juonteina ja pintarakenteen karkeutumisena. Ihon kosteustasapaino on järkkynyt ja UVA/UVB säteilyn aiheuttavat muutokset tulevat näkyviin.

Kaiken A ja O on puhdistus. Päivittäinen puhdistus, jolla ihon pinnalta saadaan lika, meikki ja pienet partikkelit pois, on ehdoton. Kasvovedellä tasapainotetaan ihon pH ja Muradin kasvovedet sisältävät runsaasti antioksidantteja, joten niitä tulee suihkauttaa iholle myös päivän mittaan suojaksi vapaita radikaaleja vastaan. Tiesitkö, että Tohtori Murad on mies hedelmähappojen takana? Hän esitteli hedelmähapot kosmetiikassa vuonna 1989. Kolmas vaihe on korjaus. Tällöin iholle levitetään seerumi, jolla hoidetaan itse iho-ongelmaa tai ennaltaehkäistään ihon ikääntymistä. Seerumien tehoaineet kuten, peptidit, antioksidantit ja AHA-hapot työskentelevät iholla. Muradin seerumit ja hoitovoiteet sisltävät kaikki tulehdusta rauhoittavia ja ehkäiseviä ainesosia. Lopuksi iholle annetaan kosteutta ja suojaa ravinnerikkaan voiteen muodossa. Voiteideen ominaisuuksiin on ihotyypin mukaan panostettu liftaavilla tai vaikka ihohuokosia supistavilla ominaisuuksilla. Silmänympärysiholle on omat tuotteensa, joilla pureudutaan tämän herkän ihoalureen ongelmiin."
Löysin helmikuussa Shopping4net -verkkokaupasta Murad Essential-C Eye Cream silmänympärysvoiteen, jossa on suojakerroin 15. Voide sisältää kofeiinia, joka kiinteyttää ihoa ja rohtosammakonputkea, joka antaa heleyttä ja kosteutta. Pidän voiteen koostumuksesta, se on sopivan paksua ja kosteuttavaa, vaikkei oma silmänympärysihoni kuiva olekaan. Voide imeytyy kuitenkin hyvin ja sopii meikin alle. Tuotteen sanotaan myös heijastavan valoa ja hälventävän tummia renkaita, mutta itse en ole tummiin silmänalusiin huomannut vaikutusta. Voide on kätevässä 15ml pumppupullossa. Hintaa tällä oli 67,99e.
 Löytyykö teiltä kokemuksia Muradin tuotteista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti