keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Päivän kuulumisetHeräsin aamulla puolen yhdeksän aikaan ennen kellon soittoa, tosin se olisi soinut 15 minuutin päästä. Annoin kissoille ruuan ja puhdistin niiden vessan. Pesin kasvot ja laitoin voiteet. Söin aamupuuron.


Päivän meikki

Meikkivoide: Clarins Everlasting Foundation sävy 103
Puuteri: Joe Blasco irtopuuteri sävy no color
Luomivärit: Urban Decay eyeshadow sävy smog, Clarins Eye Quartet Mineral Palette sävy 03
Kulmakynä: Clarins eyebrow pencil sävy 02 light brown
Ripsiväri: Yves Saint Laurent volume effet faux cils waterproof
Poskipuna: Dior Diorblush sävy 556 amber show
Aurinkopuuteri: Clarins Bronzing Duo sävy 01 light
Huulikiilto: Lancome Gloss in love sävy 312 blink pink


Klo 11 aikaan lähdin Imatralle hakemaan eläinlääkäriltä lääkkeen siskoni ponille Essille. Takaisin tullessa kävin HorseCare Cornerissa ostamassa Fasulle Cavalor Vitaflor 365 purkin.Kotiin päästyäni söin ja vaihdoin tallivaatteet. Vähän yhden jälkeen lähdin tallille hoitamaan Essin.


Ensin laitoin ilta- ja aamuruuat turpoamaan. Essi olikin vielä karsinassa (syö päiväheinät karsinassa), joten harjasin sen siellä. Harjauksen jälkeen vein Essin tarhaan. Puhdistin karsinan ja laitoin heinät valmiiksi heinäverkkoihin. Sitten lähdin ajelemaan kohti Fasun kotia, noin 20 minuutin päähän.


Essiltä ei karvat lopu. :D
Laitoin Fasun ilta- ja aamuruuat turpoamaan. Hain Fasun tarhasta käytävälle ja juotin sen. Harjasin ja laitoin varusteet. Käytiin käynti-ravi maasto tiellä, noin 50 min. Lenkin jälkeen hoidin Fasun ja laitoin villaloimen hetkeksi tarhaan. Viimeistelin ruuat ja korjasin tavarat paikoilleen. Ennen lähtöä otin villaloimen pois ja vein kuivatushuoneeseen.Tallilta lähdin suoraan ajamaan äidille. Oli jo kauhea nälkä, koska unohdin ottaa välipalan mukaan. Olin perillä ennen kuutta. Äidillä söin poronkäristystä, perunamuussia ja salaattia. Jälkiruuaksi jäätelö. Nam! Ennen Salkkareita lähdin kotiin.

Kotona katsottiin ensin Salkkarit, sitten Uusi Päivä ja puolet Jutta ja puolen vuoden superdieetit ohjelmasta. Bingo haluaa aina tulla syliin kun olen sohvalla tai tietokoneella. :) Kielo pysyttelee vähän kauempana ja Pöpö ei yleensä tule edes sohvalle.
Nyt loppuillan olen vaan oleskellut kotona enkä ole saanut mitään aikaan. Ehkä ihan hyvä ottaa nyt rennosti koska huomenna on piiitkästä aikaa ratsastustunti joten täytyy olla tosi skarppina. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti