lauantai 31. tammikuuta 2015

Hiusten kasvatusta osa 3


Yli kaksi kuukautta taas kulunut viimeisimmästä hiustenkasvatus katsauksesta. Ei enää kauaa, kun projektin aloituksesta on kulunut vuosi! Edelliset osat Osa 1 ja Osa 2. Eilen saapuivat uudet Dream Hairilta tilaamani pidennykset. Edelliset olin tilannut syyskuussa ja ne olivat jo aika kamalassa kunnossa. Omat hiukseni ovat muuten suunnilleen samanpituiset kuin pidennykset, joten nyt voisi alkaa puhua tuuhennoksesta. :) Pidennykset ovat siis 40cm ja sävy P6/27. Kenties kohta en enää tarvitse niitä ollenkaan. Omat hiukseni ovat kuitenkin latvoista melko haalistuneet, joten pidennykset tuovat vähän väriä. En haluaisi värjätä hiuksiani ainakaan kestovärillä, mutta pakko näille on jotain jossain vaiheessa tehdä. Latvojen tasoitukseen olen varannut ajan helmikuuksi.

Alla vertailukuvat. Nyt tajusin laittaa kuvat niin, että pääni on joka kuvassa samalla tasolla. :D Ja saatiin valotus niin että juurikasvukin pääsi kuvaan. Mittasin juurikasvun ja uutta hiusta on kasvanut maaliskuulta noin 12cm. :)


2 kommenttia:

 1. Todella kauniit hiukset! :) Itse käytin vuosia "lettipidennyksiä", kunnes tuossa muutama vuosi sitten päädyin luopumaan niistä. Nykyään hiukset ovat todella hyvässä kunnossa. Pidennykset eivät siis aiheuttaneet mitään vahinkoa (niinkun usein ajatellaan) vaan hiukset kasvoivat/vahvistuivat sielä "alla."
  Välillä on kyllä ikävä sellaisia super tuuheita hiuksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) En ollutkaan ennen kuullut noista lettipidennyksistä, mutta nyt googlasin ne. Nykyään on tosi paljon valinnanvaraa noissa pidennyksissä. Kyllä niihin rahaa saa menemään, joten säästöä tulee kunhan pääsen pidennyskierteestä lopullisesti irti. :D

   Poista