perjantai 22. elokuuta 2014

Muuttoa odotellessa


En malta odottaa, että Fasu pääsee muuttamaan uuteen kotiin! Enää 10 yötä.  Muuttoa odotellessa olen ostellut taas kaikkea. :D

Satulahuopa käytettynä 10e.
 Päätin siirtyä käyttämään luonnonharjoja. Tilasin Ratsutarvikeliike Sw Horsesta William Leistnerin pölyharjan (15e) ja beauty -harjan (17,64e). Vielä etsinnässä pääharja ja vähän kovempi pölyharja.


Fasulla ei ole juurikaan tarvinnut loimia, joten sillä on niitä vain muutama. Hevosen vanhetessa en halua ottaa riskiä, että se vilustuisi. Tilasin Porin Riding Sport Ky:stä Rain Busterin fullneck sadeloimen fleecevuorella (99,90e). Ensi viikolla postista tulee käytettynä ostamani ThermoStarin vuoreton fullneck sadeloimi, joka maksoi 80e postikuluineen. Ilmojen kylmetessä aion ostaa vielä vedenkestävän loimen ohuella vuorella. Toppaloimi Fasulla onkin talveksi.Fasulle on ilmestynyt patti satulavyön kohdalle, ehkä jonkin ötökän purema. Se aukesi aina ratsastaessa, joten ostin HorseCare Cornerista MediLambin mustan lampaankarvapehmusteen (79e). Toivottavasti nyt paranee kokonaan.

Tällä lisää kiiltoa harjaan, häntään ja karvaan. Puuilosta 11,90e.

Shampoo Agrimarketista 7,90e.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti