tiistai 12. elokuuta 2014

Kasvohoito kotonaKirjoitin aiemmin täällä ihoni hoidosta. Nyt ajattelin kertoa kasvojeni kuorinnasta ja naamiosta. Olen käynyt lukuisia kertoja kosmetologien kasvohoidoissa, mutta nykyään teen itse omat kasvohoitoni.

Kerran kuukaudessa teen kasvoilleni 30% salisyylihappokuorinnan. Käytän MTY Londonin kuorintaa, jota ei suositella hyvin herkälle iholle, mutta omalle iholleni tuo vielä sopii. Tuotteen olen tilannut ChemicalPeelShop:ista. Salisyylihappo sopii loistavasti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Se kuorii ihoa keskisyvästi. 
Kuorinnan jälkeen levitän kasvoilleni ihanan GlamGlow:n Youthmud mutanaamion. Tämä hoitolatasoinen naamio jättää ihon sileäksi ja hehkuvaksi. Ainesosat kirkastavat, kosteuttavat, poistavat kuolleita ihosoluja, tasoittavat juonteita ja puhdistavat. Lisäksi naamio imee epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia. Esim. Sokoksella tämän hinta on 49,90e.
Kerran viikossa (ei samalla viikolla salisyylihappokuorinnan kanssa) käytän kasvojeni kuorintaan Dr. Baumannin SkinIdent -sarjan Facial Peeling kuorintaa, joka on hellävarainen rakeeton kuorinta. Se puhdistaa, kirkastaa ja uusii ihoa sekä tehostaa muiden hoitotuotteiden ja vaikutusaineiden vaikutusta. Tämän kuorinnan jälkeen käytän myös GlamGlow:ta.
Käyttekö te kasvohoidoissa kosmetologilla tai teettekö omia hoitoja kotona?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti