tiistai 22. heinäkuuta 2014

Viikonlopun kuulumisetLauantaina käytiin Kauppakeskus Oprin vaatekaupoissa ja Kicksissä, mutta en löytänyt tällä kertaa mitään ostettavaa. Jannen Vaunusta kävin ostamassa Fasulle uuden ötökkähupun kun edellinen 10 euron halpishuppu repesi. Ruokaostokset tehtiin Citymarketissa.


Pitsitoppi Jeane Blush / Alustoppi mbyM / Farkut G-star / Laukku Bulaggi / Kengät Moony Mood

Neljän jälkeen lähdettiin siskoni kanssa tallille. Hyppäsin Fasun kanssa pientä ristikkoa ja pystyä. Tällä kertaa meni jo paremmin kuin viimeksi. Oli vähän sateinen ilma, joten Fasukin pystyi keskittymään kunnolla ilman paarmoja. Kuvat esteiltä eivät valitettavasti oikein onnistuneet.

Ainiin sain vihdoinkin synttärilahjaksi toivomani Pikeurin Lugana ratsastushousut. Ne piti tilata netistä kun Lappeenrannasta ei löytynyt oikeaa kokoa. Housut tilattiin 5. heinäkuuta Horsepro -verkkokaupasta ja nyt perjantaina ne saapuivat postiin. Edelliset housuni olivat Euro-starit, jotka olivat lahkeista lyhyet mutta muuten vähän löysät.


 Ratsastuksen jälkeen hoidin Fasun ja vein kentälle piehtaroimaan. Harjasin vielä enimmät hiekat pois ja vein laitumelle.

Hui!


Väsynyt poika.


Tuo Fasun uusi huppu on Horse guard -merkkinen ja siinä on myös uv-suoja. Kangas vaikuttaa jämäkältä, eikä varmaan sen takia muotoudu päähän kovin nätisti. :D

Olen nyt käyttänyt Dr Repelin ötökkäkarkotetta, mutta valitettavasti siitä ei tunnu olevan juurikaan apua. Ensi kesäksi taidan ostaa ötökkäloimen.

Illalla tein salaatin sunnuntaiksi.Sunnuntaina kävin tallilla ennen töihin menoa. Käytiin Fasun kanssa lyhyt, mutta reipas käyntimaasto. Ötököitä oli niin paljon, että välillä oli vaikea pysyä käynnissä. En tykkää yhtään käydä tallilla ennen iltavuoroon menoa, kun on niin kiire. Matkoihin menee niin paljon aikaa, tallille ajaa noin 45 minuuttia. Syyskuun alussa Fasu muuttaa tallille, jonne ajaa vain 15 minuuttia, joten helpotusta kiireeseen tulossa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti