torstai 10. heinäkuuta 2014

Hiusten kasvatustaOlen käyttänyt klipsipidennyksiä hiuksissani päivittäin 4½ vuotta. En ole uskaltanut kokeilla mitään muita pidennystekniikoita. Klipsipidennykset eivät onneksi ole ohentaneet omia hiuksiani. Aiemmin olen värjännyt hiuksiani usein ja ottanut muutamia värinpoistoja, jotka ovat kuluttaneet hiustani. Hiusteni huonokuntoisuutta on aiheuttanut myös metallikertymät.

Päätin aloittaa hiusten kasvatuksen kunnolla maaliskuussa. Toivottavasti hiukseni ovat jonain päivänä riittävän pitkät ja hyväkuntoiset, että voin luopua pidennyksistä. Hiukseni on värjätty ja leikattu viimeksi 21.3. Hiukseni ovat olleet useita vuosia kerroksittain leikatut, nyt tavoitteenani on saada ne pikkuhiljaa mahdollisimman tasapitkiksi. Valitettavasti en ole ottanut projektin aloituksesta kuvaa, ensimmäisen kuvan otin tänään ja jatkossa postailen tänne tilanteen edistymistä.Miten nykyään hoidan hiuksiani?

Harjaukseen käytän mahdollisimman usein tangle teezeriä. Kuivatan tosi harvoin hiuksiani hiustenkuivaajalla. Yleensä pesen hiukset illalla, annan kuivua vapaasti ja letitän kosteat hiukset yöksi, jotta eivät katkeile nukkuessa. Kuvassakin hiukset ovat letityksen jäljiltä vähän laineikkaat. Pesen hiukset tarpeen mukaan, joskus joka toinen päivä, joskus joka kolmas päivä.

Käyttämäni tuotteet

Nioxin Cleanser 4 shampoo


 Tuuheuttava puhdistusaine auttaa poistamaan karvatuppia tukkivaa talia, rasvahappoja ja ympäristön saasteita hiuspohjasta ja hiuksista. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään entistä runsaammilta.


Nioxin Scalp Revitaliser 4 conditioner
 Kevyt hoitoaine antaa hiuksille kimmoisuutta ja säätelee kosteustasapainoa. Sopii selvästi oheneville hiuksille.


Nioxin Scalp & Hair treatment 4


 Tuuheuttava kosmeettinen hiuksiin jätettävä hoitoaine sisältää antioksidantteja ja kasviuutteita, jotka tekevät hiuspohjasta raikkaan. Tuote sisältää aurinkosuojakertoimen 15, joka suojaa hiuspohjaa ja selvästi ohenevia hiuksia.

Tuotekuvat ja kursivoidut tekstit:  www.villikihara.fi/


Nioxin hoitoainetta hieron enimmäkseen hiuspohjaan. Pituuksiin käytän joka toinen pesukerta Joico K-pak hoitoainetta.Joico K-PAK Conditioner jälleenrakentamaan vaurioituneita hiuksia. Päivittäin käytettävä hoitoaine jälleenrakentaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia. Silottaa, selvittää ja poistaa sähköisyyttä. Suojaa värjättyjä hiuksia.


Ja joka toinen kerta käytän Joico K-Pak Intense Hydrator tehohoitoa.


 Tehohoito kuiville, vaurioituneille hiuksille

• pH 3.5
• Sisältää Quadramine Complex™, Hair Protection System™ ja Bio-Advanced Peptide Complex™ yhdisteitä
Intensiivisesti kosteuttava tehohoito: Palauttaa kosteuden kuiviin, vaurioituneisiin hiuksiin; sulkee hiussuomun; lisää kiiltoa; ja parantaa hiusten elastisuutta ja käsiteltävyyttä.


Pesun jälkeen levitän hiusten pituuksiin Joico K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oilia.

 
Joicon K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil -uutuustuote toimii sekä hiusten rakennepaikkaajana että muotoilutuotteena. Tuote sisältää marokkolaista öljyä ja Quandra Bond Peptide Complex -yhdisteen, joka erityisesti parantaa värin loistoa ja kestävyyttä. Ravitsee ja korjaa hiuksia. Hiuksista tulee vahvat ja terveennäköiset.
Jopa hauraimmat ja rasittuneimmat hiukset saavat uuden, terveemmän hehkun. Tuote suojaa hiuksia veden väriä haalistavalta vaikutukselta. Painoton tuote toimii sekä tehokkaana hoitotuotteena että muotoilijana. Kosteuttaa ja ravitsee hiuksen pintakerrosta ja auttaa näin väriä säilymään kauemmin. Tuote myös nopeuttaa hiusten kuivumista, jolloin lämpökäsittelyaika ja siten myös hiusten rasitus vähenee.

Tuotekuvat ja kursivoidut tekstit: www.verkkokauppasunrise.fi/


Ruokavalio

Pyrin syömään aika proteiinipitoista ruokaa ja juon päivässä 1-2 litraa vettä. Hiusten kasvatuksen kannalta ruokavaliossani ei ole mitään ihmeellistä.
Ravintolisänä hiusten kasvuun syön Evonia hiusten kasvutuotetta.
Onko teillä hyviä hiustenkasvatusvinkkejä? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti