perjantai 4. heinäkuuta 2014

Herkän sekaihon hoitoItselläni on herkkä sekaiho, jonka hoitamiseen ei ole ollut helppoa löytää sopivia tuotteita. Jotkin voiteet kuivattavat liikaa, toiset ovat liian rasvaisia. Olisi helpompaa kun voisi ostaa normaaleja sekaiholle tarkoitettuja tuotteita, mutta herkän sekaihon tuotteita on mielestäni aika vähän. Jurliquelta olen löytänyt monia iholleni sopivia tuotteita.

Kasvojen puhdistukseen käytän Jurliquen Balancing Foaming Cleanseria. Jurliquen sivuilla sanotaan: "Tasapainottava vaahtoava puhdistusaine normaalille ja sekaiholle. Poistaa ihon epäpuhtauksia jättäen ihon raikkaaksi ja puhtaaksi." 

Olen tyytyväinen tähän tuotteeseen ja aion jatkaa käyttöä pullon loputtua. Tuote on riittoisa ja poistaa meikin hyvin.


Silmämeikin poistoon minulla on Biotherm Biocils Effet Anti-Chute - hoitava ja ripsiä vahvistava silmämeikin poistoaine. Sopii myös herkille silmille. Loistotuote, poistaa vedenkestävän ripsivärin hyvin.


Puhdistuksen jälkeen suihkautan kasvoilleni Jurliquen virkistävää Chamomile Soothing Mist -kasvosuihketta. "Hellävarainen kasvosuihke päivittäiseen käyttöön, erityisesti herkälle iholle. Rauhoittaa ja raikastaa ihoa." 

Ennen päivä/yövoidetta levitän kasvoille Jurliquen Herbal Recovery Advanced seerumin. "Tämä anti-ageing seerumi sisältää ainutlaatuista aktiivista yhdistettä, joka auttaa ehkäisemään pienien juonteiden syntymistä, lisää elastisuutta, antaa iholle hehkua ja sen tarvitsemaa kosteutta. Sen sisältämät antioksidantit luovat luonnollisen suojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Seerumin ravitsevat ja ainutlaatuiset ominaisuudet jättävät ihosi silminnähden hehkuvaksi, nuorekkaaksi ja tasaiseksi." Tätä olen käyttänyt monta pulloa. Imeytyy nopeasti ja tuntuu mukavalta iholla.


Päivävoiteena käytän tällä hetkellä Lancomen Hydra Zen Neurocalm -linjan Soothing Anti-Stress Moisturising Cream Fluid SPF 30. "Välitöntä ja 24 tuntia kestävää kosteutusta. Tehokkaat kosteuttavat ainesosat huolehtivat ihon välittömästä ja pitkäkestoisesta, intensiivisestä, kosteuttamisesta. Lancôme on luonut ainutlaatuisen NeuroCalm(TM) yhdisteen, joka koostuu Rose de France ruusu -, Mu Dan Pi – (Peonia Suffruticosa) ja Moringa uutteista. Hydra Zen:in kasviuutteet rauhoittavat ihoa. Hydra Zen suunniteltiin erikoisesti vähentämään tunne ja ympäristöperäisen stressin aiheuttamaa ihon reagointiherkkyyttä. UVA/UVB-suoja, SK30." 

Valitettavasti tämä jää iholleni rasvaisen tuntuiseksi. Haluan, että päivävoiteessani on myös mahdollisimman korkea suojakerroin, joten saa nähdä löydänkö ikinä täydellistä voidetta. Ehdotuksia otetaan vastaan!


Yövoiteena toimii jo monta purkkia käyttämäni Jurlique Herbal Recovery Night Cream. "Tehokas, hoitava antioksidanttinen yövoide. Sisältää tehokkaita kasviuutteita, jotka ehkäisevät pienien juonteiden syntymistä, tekevät ihosta elastisen, kosteutetun ja tasaisen. Aamulla ihosi tuntuu kiinteältä, tasaiselta, kosteutetulta ja näyttää säteilevältä." Plussaa nopeasta imeytymisestä.


Uusin tuttavuuteni on Cliniquen Superdefense SPF 20 age defense eye cream -silmänympärysvoide, joka kirkastaa ja suojaa silmänympärysihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Voide tuntuu ainakin päiväkäyttöön sopivan kevyeltä, yöksi voisin hankkia vähän hoitavamman tuotteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti