sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

VarustehankintojaOlen ollut huhtikuun lopusta alkaen kesätöissä, joten nyt on ollut hyvä hankkia Fasulle uusia varusteita. Hyväkuntoisia hevostarvikkeita löytyy myös käytettynä, joten ihan kaikkea ei aina tarvitse ostaa uutena.Fasun vaaleansiniset Hampan suojat alkoivat olla jo niin kuluneet, että päätin ostaa uudet Kingslandin jännesuojat etusiin ja hivutussuojat takasiin. En myöskään tykännyt enää entisten suojien vaaleansinisesta väristä, vaan halusin mustat suojat, jotka sopivat yhteen satulan, suitsien ja kaikenväristen satulahuopien kanssa. Kingslandin suojasetin ostin Hevosväylän verkkokaupasta hintaan 69 euroa. Suojat ovat kokoa full.

Kuva: Har-Min Farmi


Tein hyvän löydön lemmikki- ja hevostarvikeliike Har-Min Farmin nettikaupasta. Jacksonin suitset, koko full ja kuvasta poiketen värinä musta. Normaalihinta 87,30e mutta nyt olivat alennuksessa 43,65e. Ohjia tähän ei kuulunut, enkä niitä olisi tarvinnutkaan kun Fasun mustat nahkaohjat ovat hyvässä kunnossa.


Lisäksi löysin käytettynä pari hyväkuntoista satulahuopaa. Isabell Werth huopa hintaan 15e ja HKM vaaleansininen huopa 10e. Molemmat Lappeenrannasta, joten postikuluja ei tarvinnut maksaa.


 Ostoslistalla on vielä ainakin sadeloimi ja fleeceloimi, molemmat kaulakappaleella.

2 kommenttia:

 1. Ihana toi sininen huopa :) Muistan joskus heppailuaikoinani, että huopia ois kyllä voinu ostaa vaikka sata :D

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tykkään itsekin tosta väristä, ja sopii hyvin tummanruunikolle. :) Käyn kurkkaamassa blogisi. :)

   Poista