maanantai 30. toukokuuta 2016

Vauvahankintoja osa 2


Vaikka toukokuu on mennyt lähinnä hevosasioita miettiessä, en malttaisi odottaa että pikkunyytti syntyy. Nyt on menossa rv 37+5 ja ajattelin kirjoitella mitä kaikkea ollaan hankittu pikkuiselle. Suurin osa näistä on ollut meillä jo monta kuukautta. :D

Yhdistelmävaunut

Haluttiin laadukkaat, tukevat vaunut ei-kääntyvillä etupyörillä. Löydettiin käytettynä tosi hyväkuntoiset Emmaljunga Duo Edge vaunut Classic-rungolla, värinä brown flowers. Ei käyty edes katsomassa muita vaunuja.


Kopan lisäksi mukana tuli myös ratasosa, mutta en jaksanut ottaa sitä esille kuvaa varten.

Turvakaukalo + telakka

Turvakaukaloksi valittiin Britax/Brio Primo, värinä chili pepper. Sekä autoon Primo jalusta, jonka kiinnitin isofix-kiinnityksellä. Turvakaukaloa valittaessa meillä ei oikein ollut mitään kriteereitä.  Nämä saatiin uutena.
Leikkimatto + amme

Leikkimaton ja ammeen valinnassa meni monta päivää. Lopulta tilasin Baby Style -verkkokaupasta neutraalin värisen Mamas&Papas Nightime Hugs -leikkimaton, jonka lelukaarissa on viisi irroitettavaa lelua; nallehelistimet, puru/helistinkukat ja kurkistuspeili. Ammeeksi valittiin Lockweiler pinkki amme.
Sitteri + rintareppu

Sitteri ja rintareppu saatiin käytettyinä. Sitteri on ihan perusmalli, Viki -merkkinen. Hankitaan sitten toinen, jos vauva ei viihdy tuossa. Rintareppu on Emman.
Vaatteet

Vauvanvaatteita on kertynyt jo ihan mukavasti. Pesin kaikki ne vähän aikaa sitten ja laitoin pienimmät kokoa 50-56cm vauvan lipastoon. Isommat laitoin laatikoihin säilöön odottamaan myöhempää käyttöä. 
Hoitotarvikkeet

Lisäksi löytyy mm. vaippoja, harsoja, tutteja, tuttipulloja, kosteuspyyhkeitä, pumpulipuikot, vanulaput, kylpylämpömittari, sakset, kuumemittari, voiteita, pesunesteitä..

Tuttipulloiksi halusin Ainun MAM Anti-Colic -pullot. Pulloissa on venttiilisysteemi, jonka ansiosta pulloon ei kerry ilmaa vauvan siitä imiessä, ja näin ilmaa ei kulkeudu vauvan vatsaan. Tämä minimoi yhden koliikin osatekijöistä ja lisää vauvan hyvinvointia.2 kommenttia:

  1. Onpas kivat vaunut ja ihana tuo Mamas&Papas leikkimatto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit. :) Toivottavasti vauvakin tykkää noista!

      Poista