tiistai 15. maaliskuuta 2016

Helmikuun loppunut kosmetiikka

Nivea In-Shower Body Lotion. Ensin olin innoissani tästä uudesta vartalovoiteesta. Mutta alkuinnostuksen jälkeen tuote unohtui kun ostin jonkun tavallisen vartavoiteen tilalle. Alkoi vaan tuntua että ihoni hyötyy enemmän kun levitän vartalovoiteen huolellisesti iholle niin että se imeytyy, enkä huuhdo osaa viemäristä alas. Tuote on 400ml pakkauksessa ja hintaa noin 5,50e.


Redken Diamond Oil conditioner, hoitoaine kuiville, väsyneille ja vaurioituneille hiuksille. Tuntui hoitavan ja kosteuttavan hiuksia hyvin. Hoitoaineen koostumus sopivan paksua. Plussaa siitä että tuote ei sisällä silikonia. Tuote on 250ml pullossa ja hintaa noin 30 euroa.


Dr. Baumann SkinIdent Facial Peeling. Kuorintavoide jossa ei ole tuntuvia rakeita eli sopii myös herkälle iholle. Tästä ei ole mitään huonoa sanottavaa. Miellyttävän tuntuinen iholla. Puhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikutusta. Tuote on 75ml pullossa ja hintaa noin 52e.


Eucerin Even Brighter Day Cream. Tuote lupaa kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä neljässä viikossa. En kyllä huomannut muutosta omassa ihossani. Tosin minulla oli käytössä 20ml:n näytepurkki. Plussaa siitä että tuotteessa on suojakerroin 30. Voide imeytyi suht hyvin ainakin näin talviaikaan ja sopi meikin alle. Normaalikokoinen tuote on 50ml purkissa ja hintaa sillä on noin 32 euroa.


Sally Hansen Invisible Lip Liner. Väritön huultenrajauskynä, mielestäni todella kätevä tuote. Käytin tätä myös huulten pohjustukseen. Toimii! Harmi vaan että tätä ei näytä löytyvän ainakaan Suomesta enää. Täytyy etsiä vastaava tuote joltain toiselta merkiltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti