torstai 24. maaliskuuta 2016

Vuoden ensimmäiset ratsastuskuvat
Helmikuussa sain pikkuveljen kuvaamaan minun ja Fasun menoa. Harmillisesti sää oli tuolloin huono, joten kuvista ei tullut kovin hyviä mutta onpahan edes jotain. Yritin vähän muokkailla noita kun olivat niin pimeitäkin. Toivottavasti saadaan keväämmällä parempia aurinkoisia kuvia, kunhan kenttä sulaa. Videota olisi myös hyvä saada omasta ratsastuksesta. Kuvat otettu 21.2 jolloin lunta oli paljon. Nyt tuo alue muistuttaa enemmänkin luistinrataa. Onneksi maastoissa pystyy menemään ihan hyvin, tiet ovat osittain jo sulaneet. Olen siis vielä pystynyt ratsastamaan ihan hyvin ja toivottavasti jatkossakin mahdollisimman pitkään. :)


4 kommenttia:

 1. Tulipas ikävä hevosen selkään näiden kuvien myötä!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Eksyin blogiisi Emilian blogiesittelyiden kautta ja tykästyin kovin! Aihepiirit kolahtaa; heppajuttuja, kosmetiikkaa ja vauvahömppää :3 Ihan vielä omia vauvoja ei ole tulossa, mutta onhan ne suloisia ja raskausjutut on aina mielenkiintoisia! Jään kyllä lukijaksi :)

  Ja ihanan talvisia nämä kuvat, vaikka tämä keväinen auringonpaiste onkin aaaivan ihanaa <3 Itsekin kirjoittelen pientä blogia, käy kurkkailemassa jos vaikka kiinnostuisit! :)
  essiwagner.blogpsot.fi

  VastaaPoista