perjantai 6. maaliskuuta 2015

Testissä Herbinan tuotteitaSain Herbinalta kokeiltavaksi Kaura-suklaa vartalokuorinnan, Kaura-suklaa vartalovoin, Volume letitys- ja rakennesuihkeen sekä Volume tuuheuttavan kuivashampoon.
Herbina Kaura-suklaa vartalokuorinta 150ml

"Ihastuttavan suklaan tuoksuinen vartalokuorinta sisältää mikrorakeita sekä kaakaonkuorimuruja. Kevyesti vaahtoava vartalokuorinta puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti, tuloksena pehmeä ja sileä iho. Kosteuttava vartalokuorinta sisältää kotimaista kaurauutetta. Dermatologisesti testattu.

Käyttö: Hiero kostutetulle iholle pyörivin liikkein ja huuhtele. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, käytä vartalokuorintaa 1-3 kertaa viikossa. Ei sovellu kasvoille. Viimeistele iho Herbina Kaura-suklaa vartalovoilla."

Tuotteen tuoksu on ihanan herkullinen! Käytön jälkeen iho tuntui pehmeältä ja miellyttävältä. En kuitenkaan huomannut mitenkään erityisemmin kosteuttavaa vaikutusta. Hintaa tuotteella pretty.fi -sivustolla 5,99e.Herbina Kaura-suklaa vartalovoi 150ml

"Kosteuttava samettisen pehmeä kaura-suklaa vartalovoi sopii kaikille ihotyypeille. Ihastuttavan suklaan tuoksuinen  vartalovoi sisältää kaakaouutetta ja kotimaista kaurauutetta. Ei jätä rasvaista tunnetta iholle. 

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle ja anna imeytyä."

Tuotteen koostumus on mielestäni sopivan täyteläinen, kuten vartalovoissa mielestäni pitääkin olla. Tuotteen tosiaan täytyi antaa hetken imeytyä iholle, mutta siinä ei kestänyt kauaa. Sen jälkeen iho tuntui kosteutetulta. Seuraavanakin päivänä iholla tuoksui kevyesti suklaa. Tämä on ehdottamasti lempparini näistä tuotteista! Hintaa tuotteella pretty.fi -sivustolla 7,99e.Herbina Volume letitys- ja rakennesuihke 150ml

"Herbina Letitys- ja rakennesuihke antaa suomalaiselle hennolle hiukselle rakennetta, joka helpottaa lettien tekoa. Letitys- ja rakennesuihke myös tuuheuttaa hiuksia ja sopii erinomaisesti myös rennon rantalookin luomiseen. Karviais-, lehmus- ja mallasuutetta sisältävä suihke suojaa hiuksia ja niiden väriä auringossa. Ole luova ja luo upeita lettikampauksia tai tee itsellesi rento rantalook!

Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile. Tee lettejä tai pöyhi vapaasti. Vältä suihkuttamasta silmiin."

Tuotteen tuoksu on miellyttävän mieto. Suihkutin tuotetta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Sain tuotteella ihan mukavasti tuuheutta hiuksiin.  Ei jättänyt hiuksia rasvaisen tuntuisiksi. Hintaa tuotteella pretty.fi -sivustolla 6,49e.Herbina Volume tuuheuttava kuivashampoo 200ml

"Kuivashampoo raikastaa hiukset nopeasti ja tukee muotoilua

- Poistaa tehokkaasti hiusten ja hiuspohjan rasvaisuutta
- Tekee hiuksista tuuheamman näköiset ja raikkaan tuoksuiset
- Antaa volyymia kampaukselle tai ryhtiä ohuille hiuksille

Käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti, jotta ainesosat sekoittuvat kunnolla. Suihkuta kuivashampoota kevyesti noin 20 cm päästä kuivien hiusten tyviin nostelemalla hiuksia. Anna vaikuttaa hetki ja harjaa sitten ylimääräinen tuote hiuksista pois. Muotoile halutessasi."

Tämä oli ensimmäinen kokeilemani kuivashampoo. En saanut tuotteella hiuksistani puhtaamman tuntuisia, enemmänkin tuntui kuin hiuksissani olisi jotain muotoilutuotetta ja niistä tuli ehkä jopa likaisemman tuntuiset. Tuuheutta tuli hiukan. Tuoksu miellyttävän raikas. Hintaa tuotteella pretty.fi -sivustolla 5,99e.


2 kommenttia:

  1. Noi Herbinan kaurasuklaa -tuotteet on ihan taivaallisia! ne tuoksii NIIIIIIIIIIIN hyvältä <3

    VastaaPoista