tiistai 24. maaliskuuta 2015

Parin viikon tunnit


Hups, olen vähän jäljessä tuntien kertomisesta. Yritän muistella parin viime tunnin kulkua tähän samaan tekstiin, koska tästä ei varmaan tule kovin pitkä. On kuitenkin kiva lukea myöhemmin, mitä ollaan tehty.Neljännellä ratsastustunnilla työstettiin ensin käyntiä ihan vaan uralla. Sitten kevyessä ravissa ympyröitä, jonka jälkeen harjoitusravissa ympyrällä siirtymisiä käynti-ravi. Vasempaan kierrokseen avotaivutusta.  Jäätiin taas ympyrälle ja otettiin ravista laukannosto, ensin vasempaan kierrokseen. Taisin olla itse jo sen verran väsynyt, että Fasu pääsi karkaamaan kerran ympyrältä. :D Oikeaan kierrokseen nosti oikean laukan toisella kerralla, mutta tiputti ennen aikojaan raville ja otettiin vielä uusi nosto. Lopuksi kevyttä ravia.
Viime viikon tunnilla aluksi tehtiin avotaivutusta pitkillä sivuilla käynnissä. Vasempaan kierrokseen sujui selvästi paremmin kuin oikeaan. Vasempaan myös minun on helpompi ratsastaa ja pohje menee paremmin läpi.

Samaa mentiin kevyessä ravissa. Pitkän sivun keskelle tehtiin voltti ja sen jälkeen jatkettiin taas avoa.

Puolivälissä tuntia käveltiin ja annoin hetkeksi pitkät ohjat.

Jatkettiin ensin käynnissä ja sitten harjoitusravissa. Vasempaan kierrokseen tehtiin asetuksia sisäänpäin ja oikeaan kierrokseen ulospäin. Mentiin pääty-ympyrällä ja asetettiin ulospäin. Loppuravit keventäen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti