lauantai 14. maaliskuuta 2015

Fasun kuulumisia





Fasullakin alkaa olla kevättä rinnassa. Eilen meillä oli tunti ja oltiin molemmat aika väsyneitä sen jälkeen, joten ajattelin Fasun olevan tänään hyvin rauhallinen maastossa. Fasu olikin reippaana ja innoissaan. Valitettavasti mentiin sellaisia reittejä, joissa ei paljon päässyt ravaamaan, joten mentiin suurimmaksi osaksi käyntiä. Fasu kuitenkin tyytyi tähän eikä säntäillyt mihinkään. :) Viikko sitten maastossa lensi kevään ensimmäiset pukittelut laukassa. Sitä ennen Fasu oli pukittanut ratsastaessa kesällä! En siis ollut todellakaan varautunut yhtään, tasapaino vähän horjahti mutta pysyin kyydissä.



Ostin vähän aikaa sitten Fasulle uuden Bucas freedom turnout light fullneck sadeloimen. Värinä Bucasin uusi sesonkiväri Hedge Green. Vanhasta vuorettomasta sadeloimesta hajosi kaulakappaleen tarrat jo muistaakseni loppusyksystä, enkä jaksanut alkaa korjaamaan. Säilytän sen kuitenkin varaloimena. Uusi loimi on kokoa 135cm, kuten useimmat muutkin Fasun loimet.


Leikit menossa. :D

Luulin ettei Fasun karvanlähtö kestäisi tänä vuonna kovin kauaa, koska sille ei kasvanut niin pitkää ja paksua turkkia kuin aiempina vuosina. Mutta nyt kyllä tuntuu ettei karvanlähtö lopu varmaan ennen kesää. Kesäisin Fasun karva on niin ihanan lyhyt ja kiiltää! Olen nyt harjannut Fasua mahdollisimman paljon ulkona koska sen karva pöllyää niin paljon.



Ostin Fasulle myös uuden satulahuovan, ihan vaan noiden timanttien vuoksi. ;) Green Trail verkkokaupassa on hyvät alennukset hevostarvikkeissa, kannattaa käydä katsomassa. Tuokin huopa oli -40% alennuksessa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti