lauantai 6. helmikuuta 2016

Tammikuun loppunut kosmetiikka


Päätin aloittaa uuden postaussarjan jossa arvostelen joka kuukausi loppuun käyttämäni kosmetiikkatuotteet. Kaappeihin on kertynyt jonkin verran myös purkkeja, joita en ole käyttänyt loppuun ennen uusien hankkimista. Nyt aion käyttää entiset tuotteet loppuun ja sitten vasta ostaa uusia tilalle.





Clarins Everlasting Foundation, sävy 103 ivory. Monta vuotta olen käyttänyt tätä meikkivoidetta. Se toimii hyvin ihollani ympäri vuoden. Kätevä pumppupullo ja suojakerroin 15. Mieto tuoksu. Pysyy hyvin iholla koko päivän. Tuote on 30ml pullossa ja hintaa noin 41,50e.



Lancome Hydra Zen Neurocalm Soothing Anti-Stress Moisturising Cream Fluid. Tätä olen myös käyttänyt jo pidemmän aikaa. Hyvin imeytyvä, kosteuttava ja rauhoittava päivävoide pumppupullossa. Mieto tuoksu. Sopii hyvin meikin alle ympäri vuoden. Suojakerroin 30. Tuote on 50ml pullossa ja hintaa noin 59e.



Patyka Witch Hazel Water Toning lotion. Sekaiholle sopiva, tasapainottava, alkoholiton kasvovesi. Rauhoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Erikoinen tuoksu. Ei kuivata ihoa. Tämä oli ensimmäinen pullo tätä kasvovettä ja ostan jatkossakin. Tuote on 150ml pullossa ja hintaa noin 30e.



Nioxin Cleanser 3 shampoo. Olen käyttänyt tuotetta kohta kaksi vuotta. Riittoisa, hyvin puhdistava, ei kuivata päänahkaa. Tuoksuu mentholille. Tuote on 300ml pullossa ja hintaa noin 24,50e.



Le Petit Olivier Shower Cream. Raikas ihana sitruksen tuoksu, ei kuivata ihoa ja puhdistaa hyvin. Voisin ostaa jatkossakin. Tuote on 250ml pullossa ja hintaa noin 3e.



Deep Steep Brown Sugar & Vanilla Hand Cream. 100% luonnollinen, kosteuttava, ihana ruokosokerin ja vaniljan tuoksuinen, hyvin imeytyvä käsivoide. Tuote on 59ml tuubissa ja hintaa noin 13,90e.



YA Professorin kevyt kosteusvoide. Hyvin imeytyvä, hajusteeton. Voisi sopia iholleni kesällä, talvella ainakin liian kevyt. Tämä saatu apteekista, normaali tuote on 400ml pumppupullossa ja hintaa noin 11,90e.



The Body Shop Vineyard Peach Cream Body Scrub. Miellyttävä persikantuoksuinen kuorintavoide jättää ihon pehmeäksi. Tuote on 200ml purkissa. En löytänyt tälle hintatietoja.

1 kommentti: