torstai 8. lokakuuta 2015

Kirpeä mustaherukka-kaurapaistos



Ohje

1 l mustaherukoita
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria

Kaurakuorrute:

100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria

Sekoita mustaherukat ja sokerit keskenään uunivuokaan. Vatkaa kuorrutteen ainekset tasaiseksi seokseksi ja levitä marjojen päälle. Paista 200°C noin 15 minuuttia.

Omaan makuuni paistos oli liiankin kirpeä, joten laittaisin vähemmän mustaherukoita tai enemmän sokeria. Jäätelö tai vaniljakastike sopivat hyvin jälkiruuan kaveriksi.


 

3 kommenttia:

  1. Tämä kuulostaa herkulliselta! Pitää laittaa ohje talteen ja kokeilla seuraavalla kerralla kun alkaa makean hammasta kolottaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista