sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Siveltimet vaihtoon


Vanhat puuteri- ja poskipunasiveltimeni alkoivat jo näyttää aika elottomilta, joten tilasin vähän aikaa sitten Feeluniquelta uudet. Mietin pitkään minkä merkin siveltimet hankkisin, toivottavasti nämä uudet ovat harkinnan arvoiset.

Vanhat siveltimeni olivat Ecotoolsin irtopuuteri- ja korostussivellin jota käytin irtopuuterin levitykseen sekä Joe Blascon Eliezer Deluxe Powder -sivellin poskipunan levitykseen. Ecotoolsin siveltimeen olin tyytyväinen niin kauan kuin se kesti muodossaan. Joe Blascon siveltimestä irtosi aluksi aika paljon karvoja, ei ollut kiva kun niitä jäi kasvoihin. Molemmat siveltimet tuntuivat miellyttäviltä kasvoilla.


Vasemmalla Ecotools ja oikealla Joe Blasco.Uudet siveltimeni ovat bareMineralsin Supreme Finisher Brush ja Tapered Face Brush. Siveltimien harjakset on valmistettu synteettisestä materiaalista ja ne ovat silkkisen pehmeät. Eron huomaa selvästi verrattuna edellisiin siveltimiin. Onnekseni kaikki bareMineralsin siveltimet olivat alennuksessa, Supreme Finisher Brushilla hintaa oli 26,69e ja Tapered Face Brushilla 23,35e.
Vasemmalla Supreme Finisher Brush ja oikealla Tapered Face Brush.


Lisäksi tilasin vielä Sigman E25 Blending Brush -häivytyssiveltimen. Hinta 11,47e.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti