maanantai 6. heinäkuuta 2015

Uusia tuotteita


Mielipiteeni kesäkuussa alennusmyynnistä ostetuista tuotteista. :)Loreal Professionnel Solar Sublime after-sun nourishing balm on hoitonaamio joka lupaa ravita ja korjata hiukset auringonoton jälkeen. Tuotteessa on Mexoryl S.O UV-suoja, joka toimii hiussäikeen valosuojana auringonoton yhteydessä. Hiuksien pitäisi saada joustavuutensa ja pehmeytensä takaisin.

En ole moneen kesään ottanut tarkoituksella aurinkoa, mutta tietenkin hiukseni altistuvat auringolle. Varsinkin nyt kun omat hiukseni eivät enää ole pidennyksien alla piilossa, haluan suojella ja hoitaa niitä mahdollisimman hyvin. Tuote teki hiuksistani ihanan pehmeät ja sileät, suosittelen!


Loreal Professionnel Volumetry Powder Fresh SOS volume spray tuuheuden pelastava suihke, joka lupaa auttaa kohottamaan hiuksen tyvestä alkaen ja raikastaa välittömästi.

Tuote raikasti mukavasti, mutta en huomannut tuuheuttavaa vaikutusta ainakaan hiusteni tyveen.


O.P.I Avojuice Skin Quenchers peony & poppy hand & body lotion. Kosteusvoide, jossa kukkaistuoksu. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa. Sisältää avokado- ja aloe- uutteita.

Tätä olen käyttänyt käsivoiteena aiemminkin mangon tuoksuisena ja tykkäsin kyllä siitä tuoksusta enemmän kuin tästä. Tuote tosiaan imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin.


Christian Dior Addict Extreme huulipuna, sävy 551 aventure.

"Erittäin runsaspigmenttinen huulipuna, joka kestää siistinä pitkään. Pehmeä koostumus levittyy huulille samettisesti ja huulipunan sisältämät vahat auttavat huulia pysymään ihastuttavan pehmeinä koko päivän ajan".

Ensimmäinen Diorin huulipunani, enkä joutunut pettymään. Koostumus on hyvä ja väri pysyy huulilla pitkään.


Kesäkuussa myös laitatin itselleni volyymiripset, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa. Huulilla Diorin uusi huulipuna. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti