torstai 16. heinäkuuta 2015

27Täytin sunnuntaina 27 vuotta. Kamalaa. :D Ei kyllä onneksi tunnu niin "vanhalta". Kolmekymppiset senkuin lähestyy. Synttäreitä juhlin muutamana päivänä ihan vaan sukulaisten kanssa. Alkoholilliset juhlat ja illanvietot vähenevät vuosi vuodelta.

Synttäreillä tarjolla oli itse tekemiäni kinkkuvoileipäkakkua, reseptiin tästä ja vanilja-mansikkakakkua, reseptiin tästä. Sekä kaupasta ostettuja Suklaisia Domino Original-keksejä. Juustokakku oli vähän haasteellinen tehdä kun täytteestä tuli tosi litkua ja irtopohjavuoka vuoti vähän. Mutta hyvän makuista oli. Voileipäkakkua olin tehnyt aiemminkin tuolla samalla hyväksi todetulla reseptillä.


Lahjaksi olin toivonut rahaa, jotta saisin kohta vihdoin ostettua ensimmäiset nahkaiset ratsastussaappaani.  Kävinkin tänään sovittamassa ihania Tucci -saappaita HorseCare Cornerissa, mutta niiden hinta 580e on tällä hetkellä vielä vähän liikaa. Lisäksi sain rannekorun, parit korvikset, yhden palan Nomination-rannekoruun ja pienen korurasian.
4 kommenttia:

 1. Paljon onnea! :) hyvännäköstä voileipäkakkua <3

  VastaaPoista
 2. Minulle tuli 27 vuotta mittariin viime huhtikuussa ja tuntui kyllä hullulta kun nimenomaan ne kolmikymppiset lähestyvät, eikä tunnu yhtään niin " vanhalta" :D Ehkä olen ikinuori ;) Paljon onnea ja voilepäkakut ovat kyllä herkkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niimpä, saa nähdä alkaako jossain vaiheessa vanheta oikein kunnolla :/ :D

   Poista