perjantai 5. kesäkuuta 2015

Toukokuun ostoksia


Listasin toukokuussa tehtyjä ostoksia, ja oho. Tulipas hankittua paljon kaikkea. Kaikki tällä kertaa hevosteluun liittyvää. Kosmetiikkaa en tähän listannut kun ajattelin tehdä niistä arvostelua erikseen.

Sprenger Bow Balance turvajalustimet: Suomen Ratsutarvike 151,05e (norm. 159e)
Sprenger Bow Balance on neljään suuntaan taipuva turvajalustin, joka mm. ohjaa jalan parempaan asentoon, antaa paremman pidon ja vaimentaa iskuja. Eron kyllä huomasi heti ensimmäisellä kerralla hyvin vanhoihin tavallisiin turvajalustimiin verrattuna.

Equiline Nina ratsastussukat: Jyvässeudun Ratsukkotarvike 22e Equipage Ashley ratsastussukat: Suomen Ratsutarvike 11,02e

Vital Herbs Fly Away spray: HorseCare Corner 34e
Taas yksi uusi ötökkäsuihke kokeiluun. Maastoillessa on jo jonkin verran itikoita, eikä tämä kyllä niitä karkota.

Kingsland Brooklyn t-paita: Suskin Puoti 35e (norm. 41,95e) Spooks Matilda t-paita: Börjes Kotimäki 39,90e PK Damiro t-paita: Jyvässeudun Ratsukkotarvike 44,90e Spooks Roxy Sequin huppari: Börjes Kotimäki 69,90e
Yleensä olen käyttänyt tallilla vanhoja arkikäytöstä poistettuja paitoja, mutta nykyään kun on enemmän rahaa voi alkaa ostella ihan oikeita merkkitallivaatteita. :D Noiden merkkien laadusta minulla ei ole oikein mitään tietoa, joten saa nähdä kauanko kestävät käytössä. Kingslandin paita vastaa mielestäni hyvin kokoaan. Spooksin t-paidasta otin onneksi normaalia kokoani isomman, kun jossain luki että on kapeaa mallia. PK:n paidasta ei ollut tarpeeksi pientä kokoa, joten se oli aika väljä, mutta ompelin sitä vähän kapeammaksi. Spooksin ihana huppari on omaa kokoani, mutta ei silti ole mikään vartalonmyötäinen malli, eli on rennompi.


Bucas Buzz-Off hyönteis/ihottuma/UV-loimi: Suskin Puoti 95e (norm. 115e) kuva Suskin Puodin sivuilta
Ajattelin nyt viimein ostaa Fasulle ötökkäloimen. En ole sitä päässyt vielä testaamaan koska ötököitä ei näytä laitumella vielä pahemmin olevan. Heinäkuun paarma-aikoina sille varmasti on käyttöä. Toivottavasti laidunkaverit eivät silppua sitä. :D Tuon hupun saa ostettua erikseen, mutta sitä en ole vielä hankkinut.

Kaupan päälle 1kg Chevaline hevosnameja Jyvässeudun Ratsukkotarvikkeesta. :)

2 kommenttia:

  1. Voi nuo ratsastussukat on niin ihania! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on kyllä kiva keräillä. :D eri väreillä saa hyvin vaihtelua asuun. :)

      Poista