sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Hiusten kasvatusta osa 4


Viimeksi kirjoittelin tänne hiusten kasvutarinaa tammikuun lopulla. Tässä välissä olen käynyt kampaajalla tasoittamassa latvat, heittänyt klipsipidennykset roskiin ja vaihtanut muutaman hiustuotteen uuteen. Edelliset hiusten kasvatus postaukset: osa 1, osa 2 ja osa 3

20.2. kävin kampaajalla tasoituttamassa latvat. Auts, päänahka parkani kun kampaaja harjasi hiuksiani. Kampaajalla käyminen on tuskaa, pelottaa että hiukseni kärsivät föönauksessa kun lämpösuojaa ei ole joka kohdassa. Tuntuu, että hiuksia irtoaa paljon enemmän kuin omassa käsittelyssäni. No, onneksi siellä ei tarvitse usein käydä. Positiivista oli se, että hiuksista leikattiin oikeasti sen verran kuin pyysin eikä 10cm enemmän. En todellakaan ole vielä löytänyt unelmakampaajaa. Minulla on varmaan joku kampaamofobia. :D


Hiukset päivä kampaajakäynnin jälkeen.

Noin kuukausi sitten heitin lopullisesti hyvästit clip-on pidennyksille. Jätin pidennykset pois pikku hiljaa, yksi osio kerrallaan. Kyllä tuntuu helpolta nyt kun ei tarvitse niitä laittaa aamuisin päähän. Omat hiukseni ovat päältä littanat, mutta latvoista ihan sopivan tuuheat. En vieläkään kovin usein käytä fööniä hiuksiini, koska siitä ei tunnu olevan paljoa hyötyä.

Shampoona käytän edelleen Nioxin cleanseria, mutta olen vaihtanut numeron nelosesta kolmoseen. Hoitoaineen olen vaihtanut Moroccanoil Extra Volumeen, joka ei sisällä sulfaatteja, fosfaatteja tai parabeeneja.

"Hellästi takkuja selvittävä, vahvistava koostumus hoitaa hiuksia antioksidantteja sisältävällä argaaniöljyllä ja rasvahapoilla, jotka virvoittavat hiuksia ja tekevät niistä muotoiltavampia". 
Joico K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oilin vaihdoin Redkenin All Soft Argan-6 Oiliin, johon olen ollut tosi tyytyväinen. 

"All Soft Argan-6 Oil Redkeniltä on ihana öljy joka antaa hauraille hiuksillesi pitkäkestoista pehmeyttä, syvää kosteutusta ja intensiivistä hoitoa. Sen koostumus on mullistava ja se sisältää 6 taianomaista ominaisuutta: hoitoa, kosteutta, kiiltoa, suojaa, pehmennystä ja auttaa selvittämään hiuksia - kaikkea hiusten hyvinvointiin.

Argan 6 öljy sisältää runsaasti E-vitamiinia pehmentämään hiuksia ja hiuspohjaa sekä Omega-6 rasvahappoja jotka uusivat hiusten lipidejä antaen intensiivisen pehmeyden". 
Ja sitten vertailukuvat:
Olisiko teillä vinkkejä hyvistä tuuheuttavista muotoilutuotteista? :)


2 kommenttia:

  1. Kauniit hiukset! :) Mä tarttisin myös jonkun hyvän muotoilutuotteen, tällä hetkellä käytän vaan hiuslakkaa! Olis varmaan ihan tarpeellinen joku muukin tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekin käytän nyt vaan hiuslakkaa ja tuota öljyä. Hiuspuutereita oon kokeillut, mutta ei oo oikein löytynyt niistäkään sopivaa.

      Poista