perjantai 3. lokakuuta 2014

Likit Wob-ball + muuta


Tilasin HippoSportilta Fasulle Likit Snak-A-ball -lelupallon. Samana päivänä sain sähköpostia, jossa kerrottiin, että toimituksessa menisi kaksi viikkoa. Sain kuitenkin mahdollisuuden vaihtaa tilaukseni Likit Wob-ball -tuotteeseen. Pallo on samanlainen kuin Snak-A-ball, mutta siihen saa laitettua makupalojen lisäksi myös Little Likit täytekiven. En jaksanut odottaa kahta viikkoa, joten valitsin Wob-ballin. Sain lisäksi mukaan 3 kpl Little Likit täytekiviä sekä pussin Equisnacks hevosnameja. Täytekivissä on paljon makuvaihtoehtoja. Valitsin Fasulle porkkanan, mintun ja hunaja-kamomillan. Paketti lähti matkaan perjantaina ja oli perillä tiistaina.

Likit Wob-ball

Tuo oranssi on siis se täytekivi, ensin laitoin porkkanan makuisen. Makupalat eivät tule noista pienistä rei'istä, vaan pohjassa on isompi reikä.

Little Likit täytekivet, minttu ja hunaja-kamomilla

Equisnacks heppanamut
 Fasu oli ihan innoissaan uudesta lelusta! Tajusi heti idean ja pyöritteli palloa kunnes herkku tipahti maahan. Onneksi nuo namit ovat noin isoja, niin löytyvät helposti. Fasu oli jo seuraavana päivänä syönyt täytekiven, jäänteet löytyi tarhasta. :D En ole nyt laittanut uutta kiveä kun menevät noin nopeasti. Muutamia herkkuja olen päivittäin lisännyt jotta saa tekemistä. 

Hiukan paisunut herkuttelija.

Olen nyt ratsastanut käyntiä 25 minuuttia päivässä. Lisään liikuntaa 5 minuuttia aina kun viikko on kulunut. Huomenna jo 30 minuuttia. Yhteensä kävelykuuri kestää 1½ kuukautta, vielä on 3 viikkoa jäljellä. Sitten onkin kontrolli ja selviää voiko alkaa ravailemaan. Niin ja kuten kuvista huomaa, Fasu on päässyt normitarhaan.

Lopuksi vielä kuva uudesta, käytettynä ostetusta HV Polo satulahuovasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti