lauantai 30. huhtikuuta 2016

Maaliskuun loppunut kosmetiikka
Estelle & Thild BioCleanse Cleansing Gel rauhoittava puhdistusgeeli lupaa pestä meikin ja epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta. Tätä sai hangata aika kauan ihoon että sai meikkivoiteen pestyä, eli vähän turhankin hellävarainen omaan käyttööni. Yhdellä levityskerralla ei saanut puhdasta tulosta. Tuote ei kuivattanut ihoa. Tuote on 150 ml:n purkissa ja hintaa noin 18,90e.


Opi Avojuice Skin Quencher Peony & Poppy hand & body lotion, miellyttävän kukkaistuoksuinen  kosteuttava käsi- ja vartalovoide kätevässä pumppupullossa. Hyvä tuote päiväkäyttöön, koska imeytyy nopeasti. Öisin käytän mielummin vähän hoitavampaa tuotetta. Käytin tätä vain käsivoiteena. Tuote on 200 ml:n pumppupullossa ja hintaa noin 23 euroa.


Dove Deeply Nourishing Body Wash, kosteuttava suihkusaippua. Toimiva perustuote. Kosteusvoidemainen valkoinen koostumus. Tuote on 250 ml:n pullossa ja hintaa noin 2,95e.


Dove Essential Nourishment Body Milk, kosteuttava vartalovoide. Sisältää DeepCare Complex-koostumuksen, joka auttaa hoitamaan ihoa syvemmältä. Yökäyttöön sopivan paksua ja hoitavaa. Tuote oli lahjaksi saatu, mutta voisin itsekin ostaa tätä käyttööni. Tuote on 250 ml:n pullossa ja hintaa noin 4,10e.


bareMinerals Purifying Facial Cleanser puhdistusaine. Sisältää RareMinerals ActiveSoil Complexsin joka lisää ihon solujen uusiutumista, puhdistaa huokoset ja poistaa kuolleita ihosoluja. Mineraalit imeytyvät ihoon ja ylläpitävät optimaalista kosteutta ja ravinnepitoisuutta jotka auttavat ympäristötekiöistä ja sisäisestä stressistä kärsivää ihoa. Puhdistaa hyvin meikkivoiteen ja luomivärit. Valkoinen voidemainen koostumus, sopii hyvin sekaihollekin. Ei sisällä parabeeneja, parfyymejä eikä keinotekoisia öljyjä. Tykkäsin tuotteesta ja ostin uudelleen. Kätevä pumppupullo. Tuote on 177 ml:n pullossa ja hintaa noin 27e.


Baylis & Harding Beauticology Hand Cream mango & mandarin. Hyvin kosteuttava ihanan raikkaan tuoksuinen käsivoide, johon lisätty E-vitamiineja. Tuote on 75 ml:n tuubissa ja hintaa noin 3,50e.


Philosophy Hands Of Hope käsivoide. Tehokkaasti kosteuttava ja pehmentävä, sheavoita ja luonnonöljyjä sisältävä hyvin imeytyvä voide. Tuote 30 ml:n tuubissa ja hintaa noin 11,50e.


Joe Blasco Loose Powder. Luottotuotteeni, erittäin hienojakoinen irtopuuteri sävyssä no color. Kiinnittää meikin hyvin. Tuote on 35 g:n purkissa ja hintaa noin 53e. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti