torstai 20. elokuuta 2015

Meikkituotteiden top 5


Vuosien varrella olen löytänyt niin hyviä meikkituotteita, että ajattelin vinkata niistä teillekkin. :)

1. Meikkivoide: Clarins Everlasting Foundation

Sopivan peittävä, kestävä, tasaisen sävyn aikaansaava meikkivoide. Suojakerroin 15. Kätevässä pumppupullossa.  Sävynä minulla 103 Ivory, joskus kesäisin hiukan tummempi 105 Nude. Ainakin itselleni täydellinen tuote! Hinta esim. Stockmannin verkkokaupassa 41,50e.2. Kulmakynä: Clarins Eyebrow Pencil

Pitkäkestoinen väri,  helposti levittyvä. Ei ole aihetta vaihtaa tätäkään tuotetta toiseen. Omani on tällä hetkellä niin loppuunkäytetty, että lainasin kuvan netistä. Sävynä minulla 02 Light brown. Hinta esim. Sokoksen verkkokaupassa 18e. 

Kuva: Sokos.fi


3. Luomiväri: Estee Lauder Pure Color

Minulla on useita hyviä luomivärejä, mutta tässä nyt yksi suosikkini. Estee Lauder kestää hyvin, eikä varise ja on helppo levittää. Ihana kullanvärinen rasia. Minulla on näitä kahta sävyä, 33 Ivy Envy Satin ja 08 Cyber Gold Cyber Metallic. Hinta esim. Sokoksella 32e.4. Ripsiväri: Lancome Hypnose Doll Eyes waterproof

Tällä saa näyttävät ripset, jotka pysyvät taivutettuina eikä ripsiväri varise. Tuotetta pystyy hyvin lisäämään useamman kerroksen. Hinta Sokoksella 33e.


5. Huulikiilto: Clarins Gloss Prodige

Kiiltoa ja väriä saa huulille näillä ihanilla Clarinsin huulikiilloilla. Väri kestää hyvin! Sivellintä on helppo käyttää. Näitä minulta löytyy kahta sävyä, 05 Grenadine ja 02 Nude. Hinta Sokoksella 20,90e.Löytyikö samoja suosikkeja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti